Wat vragen we van bedrijven?

We zijn voor onze challenge dag op zoek naar 40 bedrijven die een vraagstuk hebben rondom het bouwen of verbouwen van hun website. Het maakt niet uit of je een groot of klein bedrijf bent en de sector waar je in zit maakt ook niet uit. We zoeken juist diverse bedrijven, zodat studenten ook zelf de keuze hebben welke challenge ze het meest interessant vinden. Je hoeft als bedrijf zelf geen kennis te hebben van websites, want de studenten worden deze dag begeleid door docenten en regionale IT-experts. We vragen om op 26 januari beschikbaar te zijn om op een aantal momenten tussentijdse feedback te geven aan de studenten die aan de challenge werken. Dit zal ongeveer 3 uur in beslag nemen. Tussentijds is er een ruimte beschikbaar waar je kunt werken.

Wat levert het op?

Na deze dag heb je een eerste versie van je website of is je huidige website verbeterd. Een groep van ongeveer 5 studenten van verschillende niveaus en studierichtingen gaat met jouw vraag aan de slag. Zo leer je tijdens deze dag regionaal talent kennen dat wellicht in de toekomst aan de slag kan voor jouw bedrijf. Ook leer je ondernemers kennen met vergelijkbare vragen en kun je kennis en ervaring uitwisselen met de andere aanwezige ondernemers.

Wil je graag meedoen?

Wil jij graag een challenge inbrengen? Geef je dan snel op, want we hebben plaats voor maximaal 40 bedrijven.

Aanmelden Digilab Flevoland
Als we nog verhelderende vragen hebben over jouw challenge nemen we telefonisch of per mail contact met je op, probeer jouw uitdaging zo volledig mogelijk te beschrijven.

*Verplicht veld. Je gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aanmelden is geheel vrijblijvend.
Aanmelden Digilab Flevoland
Ik meld mij vrijblijvend aan om te weten te komen wat Digilab Flevoland allemaal voor mij kan betekenen!
*Verplicht veld. Je gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aanmelden is geheel vrijblijvend.