Wat is de Digilab Website Challenge?

Tijdens de Website Challenge van Digilab Flevoland gaan MBO en HBO studenten van verschillende studies met elkaar aan een vraagstuk van een ondernemer werken rondom
het bouwen of verbouwen van een website

Het gaat hierbij om:

De technische kant van website bouwen 

De beveiliging van een website 

De marketing en communicatie van een website

De design kant van een website 

Dit betekent dat zowel technische studenten als marketing en communicatie studenten van MBO en HBO met elkaar aan de slag gaan met een concrete vraag van een ondernemer. Zij worden deze dag begeleid door docenten van de aangesloten colleges. Daarnaast zijn er experts van regionale IT-bedrijven aanwezig om de studenten aanvullende begeleiding te bieden.

Wanneer is de challenge?

Wie kan meedoen?

Hoe zit het met de naleving van de Corona regels?
Digilab Flevoland laat de challenge alleen doorgaan wanneer dit kan binnen de op dat moment geldende Coronaregels. In het ROC van Flevoland locatie Almere zijn verscheidene grote ruimtes gereserveerd voor deze dag waar mensen op gepaste afstand met elkaar samen kunnen werken. Mochten dergelijke evenementen eind januari niet door kunnen gaan, dan verplaatsen we het event. De bedrijven, docenten en studenten die zich tot dan toe hebben aangemeld worden dan als eerste geïnformeerd over de nieuwe datum en kunnen zich dan ook als eerste opnieuw inschrijven. 


Hieronder vind je meer informatie voor studenten, docenten en bedrijven en kun je je aanmelden voor de challenge dag.