Wat vragen we van docenten?

Voor het event zouden we het leuk vinden als zoveel mogelijk studenten van verschillende studierichtingen en niveaus meewerken aan de opdrachten van de bedrijven. We vragen op dit moment aan docenten om aan te geven aan Digilab Flevoland hoeveel studenten er vanuit jouw vak of studierichting deel kunnen nemen aan het event. Hierbij geldt wel dat we op de locatie een maximale capaciteit hebben van het aantal mensen dat we kunnen verwelkomen. Geef dus zo snel mogelijk aan met hoeveel studenten je ongeveer zou mee willen doen.

Tijdens de uitvoering van het event vragen we docenten om de studentengroepjes te begeleiden. De organisatie van event zelf, het werven van opdrachten van de bedrijven en het zorgen voor begeleiding vanuit regionale expertbedrijven wordt gedaan door Digilab Flevoland.

Wat levert het op?
Tijdens het event krijgen studenten de kans om samen met studenten van andere studierichtingen en niveaus samen te werken. Daarnaast werken de studenten aan een echte casus. De opdrachtgevers van de casus zullen ook aanwezig zijn, dus studenten leren ook om samen te werken met echte opdrachtgevers.  

Wil je graag meedoen?

Wil jij graag samen met je studenten meedoen aan deze dag?
We proberen alle studenten en docenten een plek te geven, maar zijn gebonden aan de maximale capaciteit van de locatie en aan de op dat moment geldende coronamaatregelen.
Aanmelden Digilab Flevoland
*Verplicht veld. Je gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aanmelden is geheel vrijblijvend.
Aanmelden Digilab Flevoland
Ik meld mij vrijblijvend aan om te weten te komen wat Digilab Flevoland allemaal voor mij kan betekenen!
*Verplicht veld. Je gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aanmelden is geheel vrijblijvend.