Webinar: Rondreis door de digitale wereld

Datum: 17 mei 2021
Tijd: 15:30 uur - 16.30 uur

Als je als ondernemer aan de slag gaat met digitalisering werk je samen met experts op dit gebied. Deze stellen je vragen over je bedrijf, de systemen en techniek.


Maar als je zelf niet goed weet hoe de digitale wereld eruit ziet, kan dit erg lastig zijn. Digilab Flevoland neemt jou daarom mee door de digitale wereld van UDI.

Wat kun je verwachten?

Spreker Bert Annink

In dit kosteloze webinar nemen wij je mee op een rondreis door de digitale wereld. Hierna weet je welke verschillende partijen er allemaal zijn in deze wereld, en met wie je het beste kunt zakendoen.  Zo ben jij gewapend tegen alle vragen die je van je samenwerkingspartners krijgt.  

Je wordt meegenomen door Bert Annink, één van de schrijvers van het boek de wereld van UDI. Bert is tevens docent ICT op ROC Friese Poort, een van de partners van Digilab Flevoland. Bert heeft daarnaast ook veel ervaring met ICT dienstverlening voor het bedrijfsleven.

De wereld van UDI

Over Digilab Flevoland 

Het boek de Wereld van UDI is een atlas die je, aan de hand van pakkende illustraties, op een laagdrempelige manier kennis laat maken met de wereld van de Cloud. Deze wereld bestaat uit 3 continenten en 9 bestemmingen: Use City, Development Island en Integration Harbour. 


Auteurs van de wereld van UDI zijn Bouwe Koopap en Bert Annink. De illustraties zijn gemaakt door Pauline Baardmans. De uitgever van de wereld van UDI is Adkwadraat B.V.

Digilab is de digitale werkplaats van de provincie Flevoland, een innovatieve hub tussen onderwijs en bedrijfsleven. Digilab Flevoland biedt oplossingen aan ondernemers voor marketing-,automatisering- en data-analysevraagstukken. Dit doen we door ondernemers aan studenten in de regio te koppelen. Deelname aan het Digilab is gratis. 

Aanmeldformulier

* Verplichte velden
Op de hoogte blijven van Digilab Flevoland?

Digilab Flevoland gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u te onderhouden over het webinar.U kunt dit op elk moment aanpassen door aan te geven dat u niet langer e-mails van Digilab Flevoland dient te ontvangen, of door contact met ons op te nemen via info@digilabflevoland.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

**Hiermee geeft u Digilab Flevoland toestemming om u in de toekomst te benaderen voor evenementen en activiteiten rondom de digitalisering van uw bedrijf.We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.