Wat vragen we van studenten?

Voor het event zouden we het leuk vinden als zoveel mogelijk studenten van verschillende studierichtingen en niveaus meewerken aan de opdrachten van de bedrijven. We vragen van studenten om op 26 januari een dag aan een uitdaging van een bedrijf te werken. Je kunt voorafgaand aan de challenge jouw voorkeur doorgeven voor een challenge waar je aan wilt werken. We proberen zo goed mogelijk rekening te houden met de wensen van alle studenten. Tijdens de uitvoering van de challenge word je begeleid door docenten en IT-experts uit de regio en werk je samen met studenten van een andere onderwijsinstelling aan de opdracht.

Wat levert het op?

Tijdens deze dag krijg je de kans om te werken aan een echte opdracht samen met studenten van andere onderwijsinstellingen en andere studierichtingen. Zo zie je hoe het er na je studie aan toe gaat in een bedrijf. Ook ontmoet je tijdens deze dag bedrijven en IT-experts uit de regio, de perfecte kans om te netwerken! De opdrachtgevers van de challenges zullen op deze dag ook aanwezig zijn, dus leert ook om samen te werken met echte opdrachtgevers.

Wil je graag meedoen?

Wil jij graag meedoen aan deze dag?
We proberen alle studenten een plek te geven, maar zijn gebonden aan de maximale capaciteit van de locatie en aan de op dat moment geldende coronamaatregelen.
Aanmelden Digilab Flevoland
*Verplicht veld. Je gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aanmelden is geheel vrijblijvend.
Aanmelden Digilab Flevoland
Ik meld mij vrijblijvend aan om te weten te komen wat Digilab Flevoland allemaal voor mij kan betekenen!
*Verplicht veld. Je gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aanmelden is geheel vrijblijvend.